Banina Muderizović: Butik stranka i lutkarska predstava SDA i SPP-a

Odbornica Sandžačke demokratske partije u Skupštini Novog Pazara na svom fejsbuku profilu reagovala je povodom aktuelnih događaja u gradu.

Muderizović ističe da je „od osnivanja članica Sandžačke demokratke partije, u dva mandata odbornica u Skpuštini Grada Novog Pazara“ i naglašava da je „Sandžačka demokratska partija uvek bila svetla tačka na političkoj sceni u Sandžaku, baklja u mraku užasa, primitivizma, prostakluka, halapljivosti i iritirajućeg politikanstva koji je dolazio, prvo od SDA Sandžaka, potom i od SPP-a.

Na uvrede i napade obično smo ćutali, jer smo uvek pokušavali da amortizujemo stanje, ne stvaramo tenzije i podele, jer to nikom, pogotovo nama u Novom Pazaru ne odgovara i ne donosi dobro.

Reagujući na inicijativu odbornika SDA i SPP-a u povodu zahteva za smenu Nihata Biševca gradonačelnika Novog Pazara, Muderizović je istakla „danas je još jedna lutkarska predstava izvedena u produkciji odbornika nove koalicije, nekada ljutih neprijatelja i mrzitelja, SDA Sandžaka i SPP-a.

SDA Sandžaka bila je na vlasti u Novom Pazaru, ni jedan centimetar, metar je ozbiljna mera, rečnog korita nije ukoritila. SPP se pretvorila u „butik stranku“ čijem tzv. lideru je važno da u lakovanim cipelama, u odelu, i naravno sa obezbeđenjem i kišobranom, bajagi puni džakove peska, jer brine za građane. Ta jeftina maskarada ne prolazi kod našeg naroda.

„Narod dobro zna da ceni iskrene postupke političara. I kada pogrešimo, mi se od naroda ne krijemo, već u narod idemo. To je politika SDP-a. Razumem vašu decenijsku želju da se domognete vlasti, ali ne ide to tako, dragi moji odbornici“ – ističe Muderizović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO