Biševac: Opozicija bi da smutnjama prikrije poraz

“Duge su četiri godine, a za neke u opoziciji one će biti kraj političke karijere. Svesni su svog poraza, i kako bi ga prekrili ne biraju sredstva, sejući smutnju i manipulišući biračima” kazao je prvi na izbornoj listi SDP-a, Nihat Biševac.

“Ne bih bio gradonačelnik da je jedan glas ukraden. Ovo je bio najbolji izborni dan na svim biračkim mestima bez nepravilnosti. To je, videli smo, potvrdila i Izborna komisija . Sve je čisto i regularno. I ti nevažeći listići, među njima je naviše onih sa brojem 1 ili 2, što direktno nama škodi” rekao je Biševac.

Kazao je Biševac da je opozicija ušla u jednu neprirodnu koaliciju i podsetio na njiha međusobna ranija optuživanja i neslaganja.

“Moraće da priznaju rezultat izbora na kojima je SDP pobedila i iaće mandat i u naredne četiri gosine. Moramo da gledamo da što pre formiramo većinu” kaže Biševac.

Komentarišući današnji najavljeni protest Biševac je pozvao građane da ne nasedaju, naročito iz drugih sandžačkih opština, Tutina i Sjenice.

“Videli smo i pre neki dan da je bilo malo ljudi. Oni su svesni svog poraza, a mi smo im sve prema zahtevima dali na uvid. Znaju da će im tokom tih narednih godina biti politički kraj” naglašava Biševac.

On je zahvalio biračima ali i članovima biračkih odbora koji su, rekao je, odlično odradili svoj posao, tako da nije bilo primedbi.

Senada Kalić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO