Brza intervencija Novopazarskih vatrogasaca zaustavila podmetnut požar

Novi Pazar – Brza i efikasna reakcija Novopazarskih vatrogasaca spasila je danas naselje
Šutenovac od katastrofalnog požara koji je izbio oko 16 časova.

Zahvaljujući hrabrim naporima vatrogasaca, požar je ugašen u rekordnom roku od sat i po vremena, a srećom, niko nije povređen.

Požar, koji je buknuo u tom delu grada, bio je namerno podmetnut. Lokalni stanovnici su odmah pozvali vatrogasce nakon što su primetili dim i vatru kako bukti u stambenom objektu. Požar se brzo širio, stvarajući ozbiljnu pretnju za okolne objekte i stanovnike. Foto: Belmin Ćorović Na lice mesta su odmah stigla četiri vatrogasna vozila, a više desetina vatrogasaca je učestvovalo u gašenju plamena. Iako je požar bio velikih razmera, vatrogasci su brzo i hrabro reagovali, što je omogućilo da se situacija stavi pod kontrolu i požar ugasi.

Foto: Belmin Ćorović Novopazarska policija je intervenisala kako bi sprečila osobu koja je podmetnula požar da spreči vatrogasce u njihovoj akciji gašenja. Osumnjičena osoba je brzo privedena i podvrgnuta istrazi.

Foto: Belmin Ćorović Ovaj incident jasno pokazuje važnost brze reakcije vatrogasaca i njihovu ulogu u zaštiti zajednice od požara. Grad Novi Pazar zahvaljuje svojim vatrogascima na njihovoj hrabroj i efikasnoj intervenciji, kao i policiji na brzoj reakciji u vezi sa osumnjičenim za podmetanje požara.

Enes Sejfić

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO