Bukvić: Vreme je za naplatu dugova

Član kluba borilačkih sportova Novi Pazar Sedad Bukvić rekao je da veruje da će u subotu u Jagodini ostvariti pobedu nad Predragom Mijajlovićem, protiv kojeg će se boriti u lou-kiku do 63,5 kilograma.

“Biće to jako iskušenje na početku sezone. Kategorija nije moja uobičejena, do 60 kilograma, ali spreman sam i nadam se trijumfu. Znamo se, iskusan je i čvrst, a pobedio me me je svojevremeno na državnom prvenstvu A klase u Pazaru sa 2:1. Mislim da je došlo vreme za naplatu dugova”, rekao je Bukvić.

On je izrazio očekivanje da će uspeti da završi meč u svoju korist pre isteka treće runde.

“Slični smo, obojica idemo napred. Rival ima prednost domaćeg ringa, ali moraću stalno da napadam, ne smem da ga čekam. Spreman sam da završim posao prekidom”, ocenio je Bukvić.

Trener novopazarskih kik-boksera Husein Dupljak najavio je da će Bukvić pružiti maksimum u ringu.

“Mijajlović je dobar borac, mnogo mečeva je iza njega, ali Sedad je prošle godine osvojio veliki broj trofeja i bronzu na Svetskom prvenstvu u Beogradu. Radili smo dobro, spreman je i svestan da ima priliku. Nadam se trijumfu, možda i pre poslednjeg gonga”, kazao je Dupljak.

Bukvićeva borba je jedna od četiri uvodne u subotnjem programu koji počinje u 17.00 u jagodinskoj Hali sportova Jassa, a prethodiće meču za titulu profesionalnog prvaka sveta u lou-kiku do 64,5 kilograma između Aleksandra Konovalova i Španca Andonija Iglesijasa de la Kruza.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO