Čeda kupio vilu na Mikonosu za šest miliona evra? – video

BEOGRAD – Čedomir Jovanović, lider Liberalno-demokratske partije, skućio se i na luksuznom grčkom ostrvu Mikonos, gde već dve sedmice letuje sa suprugom Jelenom i četvoro dece, dadiljom i telohraniteljima.

[fvplayer src=”https://www.youtube.com/watch?v=27X_8MKdAEg” width=”640” height=”360”]

Jovanovići i njihovo prateće osoblje, naime, uživaju u atraktivnoj vili, čija je vrednost, prema proceni agenata za nekretnine s Mikonosa, minimum šest miliona evra!

Kao i prethodnih godina, Jovanovići su boravili u jednoj od najluksuznijih vila na Mikonosu, za koju meštani tvrde da ju je političar i pazario. Pored privatnog obezbeđenja, Čeda je angažovao meštane da mu čuvaju i održavaju okućnicu, kao i da žive u vili kad je on u Beogradu. Za čuvare Čeda mesečno teba da izdvoji oko 500 evra. Pored toga, Jovanović plaća i ženu koja održava unutrašnjost kuće.

 

Vila je smeštena u najmirnijem delu Mikonosa, a do centra grada potrebno je najmanje pola sata vožnje kolima. Vila ima prelep pogled na more, ali i na izlazak sunca. Najbliža plaža Kalafati udaljena je desetak minuta od vile, a Jovanovići često tamo ručaju u restoranu „Talasa“. Za ručak u ovom restoranu najviše klase treba izdvojiti minimalno 250 evra za šestočlanu porodicu.

I opet se nameće pitanje odakle šefu LDP novac za takvu atraktivnu nekretninu. Njegov portparol Jovan Najdenov nije bio rad da otkriva da li je i iz kog „džepa“ Jovanović iskeširao novac za vilu.

– Nemam komentar na to. Hvala što ste zvali – kazao je Najdenov i prekinuo vezu.

Jovanovićevo finansije očigledno ne trpi s obzirom na to da LDP više nije u parlamentu, čime je izgubljen dotok novca iz budžeta…

Naprotiv, Jovanoviću bi i svetske zvezde pozavidele na takvom odmoru, o kojem je Kurir juče pisao ilustrujući tekst ekskluzivnim fotografijama, a koji može da košta i do nekoliko stotina hiljada evra. Jovanovići su se s decom, dadiljama i dva člana obezbeđenja do grčkog ostrva prevezli privatnim avionom, čije iznajmljivanje za tu destinaciju košta oko 5.000 evra. U letovalište su prebacili i dva džipa, za šta je trebalo da izdvoje još nekoliko hiljada evra.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO