Cvijan napustio SNS

CVIJAN KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA SNS, OPTUZIO VUCICA

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Cvijan dao je danas ostavku na sve funkcije u toj stranci i povukao je kandidaturu za predsednika SNS-a.
On je zatražio i da bude izbrisan iz spiska članova SNS-a.

“U atmosferi straha, pritisaka, medijske blokade, zastrašivanja i pretnji hapšenjima besmisleno je očekivati fer kampanju te povlačim kandidaturu za predsednika onoga što je ostalo od SNS”, naveo je Cvijan u pismu Predsedništvu SNS, koje je dostavio i medijima.

Cvijan je izrazio uverenje da SNS nema budućnost i da će “mnogi simpatizeri, iskreni članovi i glasači prepoznati potrebu stvaranja nove snage”.

“Uvek sam spreman da svoja mišljenja i ideje suprotstavim Aleksandru Vučiću pred najširim auditorijumom – ako on to sme”, navodi Cvijan.

On je rekao da se učlanio u SNS jer je verovao u program i ideju da “nikada više neće jedan čovek vladati Srbijom”.

“Umesto toga, dobili smo stranku koja u većini gradova ima po više razjedinjenih odbora, smenjeni su ili po hitnom prostupku izbačeni iz SNS svi koji su se usprotivili volji jednog čoveka. U kampanji smo mnogo toga obećali i skoro ništa nismo ispunili…”, naveo je Cvijan.

On je rekao da je SNS obećala nova radna mesta i bolji život za sve, strane investicije, zaštitu srpsko naroda gde god da živi, slobodne medije, fer izbore, slobodno pravosudje i fer sudjenja, kao i da će svako ko je hrabar imati svoje zasluženo mesto u Srbiji.

sandzakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO