DEVOJKA ORO: Svi misle da sam glupa, ali nasmejala sam ceo Balkan! (FOTO) (VIDEO)

13

Dok pola Srbije ne može da se načudi nebuloznim odgovorima Milice Živanović u emisiji “VIP 24″ na telviziji “Hepi“, druga polovina ubeđena je i kune se da je sve namešteno i dogovor produkcije, jer, tvrde – nemoguće je toliko neznanje!

Devojka iz Jagodine, koja živi u Beogradu i koja je za Telegraf otkrila da se povlači iz javnosti, šokirana time što je tema broj jedan u Srbiji i apsolutni hit na društvenim mrežama, ali brzo je sve što joj se dogodilo prihvatila kao – normalno!

– Ispalo je slatko i smešno – rekla je Milica Živanović ekipi “Hepi televizije”, koja je juče posetila u njenom stanu u Beogradu u kojem živi sa cimerkom.

 Pogledajte video koji je proslavio devojku Oro:

– Još se navikavam na ovoliku medijsku pažnju, ali mogu da kažem – cilj je postignut! Postala sam poznata! I ja sam svima pokazala kako se to postaje – kaže Oro devojka.

Čim je postala svesna da će se novinari utrkivati oko nje, oro je isključila mobilni i brže bolje zakazala korekciju silikonskih implanta u grudima, jer, kaže, šou biznis očekuje besprekoran izgled, te se i ona sprema za estradu, gde želi da se okuša kao pevačica.

– Porodici ne smetaju negativni komentari, oni me poznaju – puna je samopouzdanja Mimi Oro.

12

– Nisam očekivala da će “oro” izazvati ovoliku pažnju, ali, kad već jeste, prihvatiću to kao svoj brend. Planiram da se posvetim malo više proučavanju ugroženih vrsta ptica, kao što je – oro.

Milica priča o starletama:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hF3aB9d_aYs

Mimi obećava, da će brzo potražiti neki turistički aranžman i otputuje da vidi Njujork.  Na pitanja, kako to da nije znala odgovore na neka osnovna pitanja, Milica Živanović je ekipi sa “Hepi” televizije odgovorila:

– Ne vidim ništa loše u tome. Ispalo je slatko i smešno. Imala sam tremu od kamera, bila sam zbunjena, a oni su me na prepad ispitivali o nekim stvarima o kojima nisam razmišljala u tom trenutku. Možda misle da sam glupa, ali sam uspela da nasmejem ceo Balkan – kaže Milica.

Podsetimo, Milica je pokazala (ne)poznavanje opšte kulture, a nakon toga je imala još nekoliko zanimljivih “bisera”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO