Direktor Srednje medicinske škole Tutin, donirao je Gimnaziji Tutinu deset kompleta novih računara najnovije generacije

Direktor Srednje medicinske škole Tutin, donirao je Gimnaziji Tutinu, deset kompleta novih računara najnovije generacije.
Ismet Derdemez je rekao da mu je cilj da se pomogne razvoj obrazovnih institucija na teritoriji opštine Tutin i da ovo neće biti poslednja donacija, već da će medicinska škola Tutin, nastaviti sa donacijama, ne samo srednjim školama za koje ga vežu emotivne uspomene obzirom da je on bio dugo direktor Tehničke škole, nego će pomagati i osnovne škole.
Na pitanje koja je vrednost računara koje koje je pokolnio, odgovorio je da, vrednost računara zavisi od profesora koji će raditi sa djacima i od nivoa znanja, veština i kompetencija koje će djaci steći na tim računarima.
Direktor Gimnazije Rifat Gegić, zahvalio se je u ime djaka, nastavnog osoblja direktoru medicinske škole Tutin, rekavši da njima mnogo znači ova donacija i da je svaka pomoć ove vrste dobro došla jer će doprinijeti kvalitetnijum izvodjenju nastave i da je njima nedostajalo 10 računara za unapredjenje nastave u tutinskoj Gimnaziji.

Direktor Gimnazije dodao je, ovo je pokazatelj dobre saradnje privatne srednje medicinske škole i državne tutinske gimnazije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO