Dobrašinović pred Voždovac: Možemo, imamo kvalitet

Trener fudbalera Novog Pazara Siniša Dobrašinović rekao je da njegovi igrači mogu da se suprotstave domaćem Voždovcu, ako budu imali pristup kao na treninzima.

“Voždovac ima sistem. Oni godinama forsiraju mlade igrače i od njih žive. Mislim da ove sezone igraju najlepši fudbal u Srbiji. Agresivni su sa i bez lopte. Žele posed, kao i mi. Postoji šansa jer smo kvalitetna ekipa. Potrebno je da radimo što i na treninzima, pa neće biti problema”, rekao je Dobrašinović.

On je najavio da će Adem Ljajić početi meč na Voždovcu, dok će Sejduba Suma i Marko Šćepović krenuti sa klupe.

“Trenirali smo na veštačkoj travi u Šutenovcu da bismo se malo bolje adaptirali na podlogu stadiona na Voždovcu”, dodao je Dobrašinović.

Voždovac je sedmi na superligaškoj tabeli sa 12 bodova, dva više od Novog Pazara na 10. mestu.

Dobrašinović računa na sve fudbalere, osim Adetunđija Rasaka Adešine, koji je dobio crveni karton protiv Mladosti u Lučanima.

“Dosta smo naučili u Lučanima. Bez obzira šta se tamo dešavalo i kako smo izgubili, mislim da smo ekipi Mladosti dozvolili da uzme tri boda. Potrebno je malo više odgovornosti. Moramo od prvog minuta da uđemo agresivno i skoncentrisano”, ocenio je Dobrašinović.

Utakmica desetog kola Super lige Srbije između Voždovca i Novog Pazara zakazana je za ponedeljak od 19.00 na stadionu u Zaplanjskoj.

M. Minić

The post Dobrašinović pred Voždovac: Možemo, imamo kvalitet appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Dobrašinović pred Voždovac: Možemo, imamo kvalitet appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO