Dok Mekgregor živi u vili, Habib skroman u duhu islama! (VIDEO)

UFC Borac Konor Mekgregor ubjedljivo je poražen u borbi sa Dagestancem Habibom Nurmagomedovim i to u momentu kada je napravio polugu na vratu u 4. rundi.

Kako bi lakše preboleo poraz ”Ludi Irac” je spas potražio u svojoj vili koju je kupio prošlo leto i koja vredi nekoliko miliona dolara.

Vila se nalazi u Marbelji, primorskom gradiću u blizini Malage u Španiji. Nalazi se u okviru zadivljujućeg kompleksa “The Heights” čija se vrijednost procjenjuje na 17 miliona evra. Samu vilu Mekgregor je platio vrtoglavih 1.5 miliona evra.

Za razliku od njega, ovaj musliman će proslavu svoje velike pobjede, najveće u svojoj karijeri, proslaviti skromno u krugu svoje porodice.

Habib se ponosi svojom kućom koja se nalazi u njegovom rodnom selu Sildi na vrhu planine. Očigledno uživa u skromnosti, pa vidimo da su kreveti u ovoj kućići metalni, a stolice čak plastične. Jedino što je spekatkularno u ovoj kućici jeste pogled sa prozora koji se pruža daleko u daljinu, i bez sumnje bi bio inspiracija za mnoge umetnike.

Ako nam ne verujete, pogledajte i sami.
https://www.instagram.com/p/BkjsBePHced/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BkcDbixl2jH/?utm_source=ig_web_copy_link

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO