DRAMA U NOVOM PAZARU: Požar u stambenoj zgradi, muškarac spašen u poslednjem trenutku (VIDEO)

Novi Pazar – Večeras oko 23 sata, došlo je do požara u zgradi u Ulici 8. marta, u centru Novog Pazara. Stanovnici zgrade, uočivši dim koji se širio iz jednog od stanova, brzo su reagovali i obavestili vatrogasnu službu. Vatrogasci su stigli u rekordnom roku i odmah su se uputili ka stanu iz kojeg se dimio požar.

Na mestu događaja ubrzo su se pojavili i pripadnici policije, kao i ekipa hitne pomoći. U unutrašnjosti stana, vatrogasci su zatekli muškarca u polusvesnom stanju. Muškarcu je odmah pružena prva neophodna medicinska pomoć na licu mesta, nakon čega je prevezen u Opštu bolnicu Novi Pazar.

Prema prvim informacijama, uzrok ovog incidenta je prekomerna upotreba narkotika. Prema saznaljina portala indeksonline.rs, incident dogodio u istom stanu u kojem je, nekoliko dana ranije, pronađeno beživotno telo ženske osobe. Smrt te osobe takođe se povezuje s prekomernom upotrebom narkotika.

Trenutno, policija vrši uviđaj na licu mesta, kako bi se utvrdili tačni uzroci i okolnosti pod kojima je došlo do požara.

Ovaj incident u Novom Pazaru ponovo otvara pitanja o problemu narkomanije u lokalnim zajednicama i potrebi za efikasnijim preventivnim merama.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO