EKSKLUZIVNO!!! Maradonin sin pregovara sa PLAVIMA!!!

47

Sin proslavljenog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone, Dijego Sinagra, mogao bi da pojača Novi Pazar, potvrđeno je u tom klubu.

Portparol Novog Pazara Redžep Korać rekao je da pregovori sa Dijegom Maradonom juniorom traju već 15-ak dana i da su blizu uspešnog završetka.
“U prethodnim danima intenzivno smo razgovarali sa Maradonom, on je prihvatio neke naše ponude, ostalo je da se vidi šta će odlučiti njegov menadžer.

Maradona trenutno igra u Italiji i u prethodnih 23 meča dao je čak 19 golova. Iako se radi o trećoj italijanskoj ligi, kvalitet i ime ovog fudbalera je svakako imperativ za naš klub, jer želimo da ceo svet čuje za nas”, kazao je Korać.

On je dodao da bi eventualni dolazak Maradone juniora značio mnogo za ceo grad.

“Maradona je gledao snimke sa našeg stadiona i oduševljen je atmosferom koja ga podseća na ona slavna vremena kada je njegov otac igrao za Napoli. Navijanje, energija i želja za uspehom koju ima ceo ovaj sportski grad Maradoni je još jedan podstrek da zablista u dresu Novog Pazara”, zaključio je Korać.

Dijego Sinagra ima 26 godina i on je vanbračni sin proslavljenog argentinskog fudbalera. Rođen je u Napulju, gradu u kojem je Maradona ostavio najdublji fudbalski trag u karijeri.

Tokom karijere bio je član nekoliko nižerazrednih italijanskih klubova, a odigrao je jednu utakmicu za reprezentaciju Italije do 17 godina.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO