Naslovna Sport Esad Hasanović i Mina Kosanović pobednici drugog Golija trejla

Esad Hasanović i Mina Kosanović pobednici drugog Golija trejla

esad-hasanovic-i-mina-kosanovic-pobednici-drugog-golija-trejla

Novopazarac Esad Hasanović i Mina Kosanović iz Inđije pobednici su drugog Golija trejla na 16 kilometara, koji je održan na Odvraćenici.

U konkurenciji 29 takmičara, Hasanović je planinsku stazu prešao za 1:21,30 časova, dok su drugo i treće mesto zauzeli Siniša Zeljković sa 1:30,34 i Martin Gaber sa 1:32,14.

Na istoj deonici, Kosanović je slavila među šest trkačica rezultatom od 1:29,45 časova, ispred Mina Belaćević sa 1:50,55 i trećeplasirane Sanje Đurović sa 2:02,59.

Mušku trku na sedam kilometara sa 31 učesnikom obeležio je Užičanin Ognjen Obućina vremenom od 34:37 minuta, a posle njega u cij su ušli Veljko Pendić sa 38:14 i Zeka Bogdanović kao treći sa 40:24.

Ena Belaćević iz Lazarevca dominirala je kod žena na sedam kilometara sa 42:05 minuta, dok su druga i treća u nadmetanju devet dama bile Nađa Arsenijević i Sanja Živanović.

U revijalnoj trci nastupili su dečaci i devojčice starosti između dve i 14 godina.

Grad Novi Pazar bio je generalni pokrovitelj manifestacije na Goliji, u organizaciji Planinarsko-ekološkog udruženja Ras, a uz pomoć lokalne Turističke organizacije i Regionalne turističke organizacije Sandžaka.

M. Minić

The post Esad Hasanović i Mina Kosanović pobednici drugog Golija trejla appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Esad Hasanović i Mina Kosanović pobednici drugog Golija trejla appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version