Ferizović u KSA?

Član elitne lige Kraljevine Saudijske Arabije zainteresovan je za 25-godišnjeg fudbalera iz Novog Pazara. Kako nezvanično saznajemo u pitanju je Edin Ferizović. On je već dobio ponudu jednog kluba da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji, saznaje RTV NP.

Ferizović ima ugovor do kraja godine a na kraju sezone mogao bi da napusti trenutni klub bez obeštećenja.

Ferizović je 2018. iz FK “Limatje” prešao u klub koji nakon takmičenja u Zoni igra Srpsku ligu. Za klub iz Novog Pazara odigrao je 350 utakmica i postigao 199 golova.

 

 

Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu
Klikom na link (na dnu teksta) popunite obrazac sa imenom i prezimenom, datumom vašeg rođenja, kontakt podacima i navedite nam lažnu informaciju koju ste uočili na našem sajtu. Time ste u konkurenciji za vrednu novčanu nagradu. Nakon toga od našeg tima na mejl će vam stići brošura u cilju dalje edukacije kako da prepoznate lažnu vest. Sa jedne IP adrese moći ćete da pošaljete samo jedan odgovor.

Link obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8Iv_08jQapMXEqi5a3IKxGYKPFClPJeYM2_lUd7IbHMEmvA/viewform?pli=1

Napomena:

Radio televizija Novi Pazar će u narednom periodu realizovati projektnu nagradnu igru “Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu”. U okviru nagradne igre ćemo na platformama našeg medija objavljivati lažne vesti i sadržaje sa dezinformacijama. Cilj nam je provera mogućnosti naše publika da prepoznaju neproverene informacije i lažne vesti. Molimo sve medije i kolege novinare da sadržaje sa naših platformi u narednom periodu provere pre nego preuzmu i objave na svojim platformama, a u cilju sprečavanja širenja lažnih vesti i dezinformacija.

The post Ferizović u KSA? appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Ferizović u KSA? appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO