FK Novi Pazar: Emisija “Pregled kola” potvrđuje ispravnost da se obratimo organima UEFA i FIFA

Emisija „Pregled kola“ na TV „Arenasport“, u kojoj se prikazuju i sporni trenuci sa utakmica Superlige, najbolja je potvrda ispravnosti odluke FK Novi Pazar da se obrati organima UEFA i FIFA.

Tendenciozno odabrani sporni trenuci od strane novinara Gorana Svilara, kao i komentari bivšeg sudije Zdravka Jokića, samo su nas uverili da za FK Novi Pazar ovde nema pravde.

Od 10 spornih situacija, Goran Svilar je odabrao tek dve-tri, koje su samo trebale Jokiću da zaključi da tu i nije bilo nekih velikih grešaka.

Nigde nema situacije u kojoj je naš igrač Fajed oboren rvačkim zahvatom u protivničkom kaznenom prostoru, kao i onih u kojima su neopravdano dodeljenim žuti kartonima našim igračima.

Pomenute situacije i neujednačen kriterijum suđenja tokom cele utakmice nisu bili dovoljni Svilaru i Jokiću da konstatuju da se ovde ne radi samo o greškama sudije, već o jasnoj nameri da se ošteti Novi Pazar.

Na svu sreću, cela fudbalska javnost je mogla da vidi bruku iz Pančeva, i mi nećemo prestati da pričamo o toj bruci, mada smo sasvim svesni, a emisija na „Arenasport“ je i potvrdila da smo potpuno usamljeni u toj borbi.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO