Naslovna Sport FK Novi Pazar: Promovisan Berber; Kljajo, izvini

FK Novi Pazar: Promovisan Berber; Kljajo, izvini

fk-novi-pazar:-promovisan-berber;-kljajo,-izvini

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je danas novog trenera Davora Berbera, koji je sa tim klubom pre dve godine izborio opstanak u Super ligi Srbije.

Promociji na Atletskom stadionu prisustvovalo je više od 500 ljubitelja fudbala, a na tribinama je istaknut transparent “Kljajo, izvini”.

“Vratio sam se na mesto uspeha. Drago mi je da su ljudi prepoznali moj prethodni rad. Došli smo u situaciju da pričamo o borbi za izlazak u Evropu. Smatram da ova grupa igrača ima kvalitet za kontinuitet dobrih rezultata. Nadam se da od njih mogu da izvučem maksimum”, rekao je Berber.

On je prokomentarisao trenutni momenat u klubu, s obzirom da je posle napada grupe navijača u restoranu kapiten i golman Filip Kljajić napustio Novi Pazar.

Potom se povukao i počasni predsednik Rasim Ljajić, kao i trener Feđa Dudić. Dudić je trebalo da preuzme ekipu posle odlaska Aleksandra Stankovića.

“Mi smo sportisti, skoncentrisani smo na teren. Na sastanku sa igračima uverio sam se da su spremni da ‘grizu’ i dalje, do istorijskog uspeha i plasmana na evroscenu”, naveo je Berber.

U radu sa prvotimcima, Berberu će pomagati prvi asistent Semir Hadžibulić i kondicioni trener Armin Zećirović.

Berber je poslednji angažman imao na Maldivima, gde se bavio ženskim fudbalom.

Taj 45-godišnji trener tokom karijere radio je još kao klupski i reprezentativni trener u Bangladešu, Mongoliji, Bahreinu, Indiji, Omanu i Hong Kongu.

M. Minić

The post FK Novi Pazar: Promovisan Berber; Kljajo, izvini appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version