FK Novi Pazaran najavljuje veličanstvenu noć na Gradskom stadionu

Večeras, s početkom u 20:00 časova, novopazarci će održati prvi zvanični trening sa Ademom Ljajićem u ekipi, a očekuje se da će se pazarcima priključiti i dva nova pojačanja iz turskog “Fenera”.

“Imaćemo nezaboravan trenutak kada će naš Adem Ljajić zakoračiti na teren za svoj prvi zvanični trening sa Novim Pazarem. Pozivamo sve strastvene navijače našeg kluba da se pridruže ovoj spektakularnoj fešti na Zapadnoj tribini stadiona, kako bi srdačno pozdravili našeg najuspešnijeg pazarca sa loptom” – rekao nam je Fikret Međedović, generalni sekretar kluba.

Podsećamo, dosadašnji ofanzivni vezista turskog superligaša Karagumruka, s kojim je sporazumno raskinuo saradnju inicijalno važeću do sledećeg leta, potpisao je ugovor do kraja sezone sa trenutno 11. klubom Mozzart Bet Superlige.

Osim njega, u Novi Pazar stižu iz turskog Fenerbahche dva mlada pojačanja, Omar Fajed i Žinhoa Žoa.

“Ne propustite ovu priliku da budete deo istorije i pokažete svoju podršku Ademu i našem timu. Pozivamo sve navijače da na stadion dođu u plavo/belim dresovima/majicama. Vidimo se večeras na Gradskom stadionu” – poručuju iz PR službe novopazaraca.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO