Gaza: Broj ubijenih u izraelskim napadima povećan na 2.329

Najmanje 2.329 osoba ubijeno je u izraelskim napadima na blokirani palestinski pojas Gaze od 7. oktobra.

Ministarstvo zdravstva Gaze saopćilo je da je u sinoćnjim izraelskim napadima u Gazi ubijeno još najmanje 114 Palestinaca.

Tako je broj ubijenih Palestinaca u proteklih devet dana intenzivnih izraelskih zračnih i artiljerijskih napada povećan na 2.329.

Uporedo s tim, u izraelskim napadima na Gazu je i ranjeno najmanje 9.042 Palestinaca.

Anadolu Agency

 

Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu
Klikom na link (na dnu teksta) popunite obrazac sa imenom i prezimenom, datumom vašeg rođenja, kontakt podacima i navedite nam lažnu informaciju koju ste uočili na našem sajtu. Time ste u konkurenciji za vrednu novčanu nagradu. Nakon toga od našeg tima na mejl će vam stići brošura u cilju dalje edukacije kako da prepoznate lažnu vest. Sa jedne IP adrese moći ćete da pošaljete samo jedan odgovor.

Link obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8Iv_08jQapMXEqi5a3IKxGYKPFClPJeYM2_lUd7IbHMEmvA/viewform?pli=1

Napomena:

Radio televizija Novi Pazar će u narednom periodu realizovati projektnu nagradnu igru “Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu”. U okviru nagradne igre ćemo na platformama našeg medija objavljivati lažne vesti i sadržaje sa dezinformacijama. Cilj nam je provera mogućnosti naše publika da prepoznaju neproverene informacije i lažne vesti. Molimo sve medije i kolege novinare da sadržaje sa naših platformi u narednom periodu provere pre nego preuzmu i objave na svojim platformama, a u cilju sprečavanja širenja lažnih vesti i informacija.

The post Gaza: Broj ubijenih u izraelskim napadima povećan na 2.329 appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Gaza: Broj ubijenih u izraelskim napadima povećan na 2.329 appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO