Gnusno lažeš, Sulejmane!

Sulejman Ugljanin, ministar bez portfelja i lider Stranke demokratske akcije, optužio je juče u emisiji TV „Pink“ Rasima Ljajića, kolegu iz Vlade, da je okružen ljudima koji su ubijali Bošnjake u Sandžaku!

Ljajić, koji vodi Socijaldemokratsku partiju Srbije, kaže da je zgrožen lažima Ugljanina i poručuje da preko ovoga neće tako lako preći.

Ugljanin je rekao da je na sednici Skupštine SDA Sandžaka odlučeno da se podnesu krivične prijave protiv „bliskih saradnika Rasima Ljajića i njega lično zbog više teških krivičnih dela i politički motivisanih ubistava“.

Lider SDA tvrdi i da je upozorio Ljajića da „kao predsednik stranke mora da vodi računa o svakom svom potezu i o svojim saradnicima, jer kad jedan vođa ubere jabuku u tuđem bez saglasnosti vlasnika, njegovi sledbenici čupaju drveće iz korena“. Ljajić najavljuje krivičnu prijavu protiv Ugljanina zbog „gnusnih laži koje protiv njega iznosi u izbornoj kampanji“.

– Kako ima obraza da me pogleda u oči kada sedimo na sednicama Vlade? Kako je moguće da šest godina sedimo zajedno u toj vladi, a da nikad to nije pomenuo, nego sada, 20 dana pred izbore, izlazi s ovakvim optužbama. Preko ovoga sigurno neću preći. Najmanje što mogu da učinim je da podnesem krivičnu prijavu. On će na sudu morati da dokaže ko je to ubijao Bošnjake u Sandžaku i zašto je o tome ćutao, čime je počinio krivično delo.

Naravno da je stvar providna i da Ugljanin nema šta da ponudi ljudima u kampanji jer je upropastio sve čega se dohvatio. Nema čime da skrene pažnju javnosti, osim da mene blati. Očigledno sam njegova noćna mora i tu mu ne mogu pomoći – izjavio je Ljajić za naš list. On smatra i da bi ovaj Ugljaninov javni nastup na televiziji trebalo da bude dovoljan i za reakciju nadležnih po službenoj dužnosti.

– Neka privedu njega ili mene i te moje, kako on kaže, prijatelje koji su ubijali. Da vidimo ko gnusno laže – kaže Ljajić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO