Naslovna Vijesti HOROR U PAZARU Đaci vrištali dok je nožem ubadao druga

HOROR U PAZARU Đaci vrištali dok je nožem ubadao druga

Učenik Tehničke škole u Novom Pazaru C. A. (15) izboden je u petak na času muzičkog, a povrede mu je zadao drug iz odeljenja E. A., kojeg je policija uhapsila. Dečak je uboden u vrat, grudi i leđa i operisan je u bolnici u Novom Pazaru.

PRATITE I SANDZAKHABER TV

https://www.youtube.com/watch?v=Uf0ILXoGO8M

U novopazarskoj bolnici su rekli da je C. A. dovezen u nesvesnom stanju i da je imao tri teške povrede.
– Hitno je operisan i stabilizovano mu je stanje. Zbog sumnje da je zadobio povrede srčane maramice prebačen je za Beograd, gde će biti smešten kako bi ga pregledali kardiohirurzi – kažu iz bolnice.

Novopazarska policija saopštila je da će uhapšeni maloletnik biti priveden kod nadležnog tužioca zbog sumnje da je u srednjoj školi pokušao da ubije svog vršnjaka.

– On se tereti da je u školi nakon kraće svađe više puta ubo svog vršnjaka i naneo mu teške telesne povrede – saopštila je policija.
Kako smo saznali, povređeni mladić i E. A. su se družili i nije poznato da su bili u sukobu. Vreme na odmorima provodili su zajedno, pa nikom nije jasno zbog čega je došlo do napada na času.

Sve se dogodilo za nekoliko sekundi i profesor nije uspeo da reaguje. E. A. je skočio i napao svog druga, koji je pao, držao se za grudi i vrat, mnogo je krvario. Nastao je haos u učionici, neki đaci su vrištali i plakali, nekoliko učenika istrčalo je iz učionice. Profesor muzičkog je prišao povređenom učeniku, pokušavao da mu pomogne, a došli su i dežurni profesori. C. A. je ležao sav u krvi – rekao je jedan od učenika.

Odmah je pozvan školski policajac, koji je brzo reagovao i učeniku oduzeo nož. Policajac je obavestio policijsku stanicu o događaju, pa su za nekoliko minuta stigle policijske patrole. Maloletni učenik je odveden u prostorije policijske uprave i biće angažovana stručna lica, koja će sa njim obaviti razgovor.

Exit mobile version