HTC One – nešto sasvim novo !

HTC_One_360_Wide

Globalni lider u pogledu inovacija i dizajna u oblasti mobilnih komunikacija HTC predstavio je danas svoj novi reprezentativni pametni telefon – novi HTC One.

On će biti dostupan kod više od 185 mobilnih operatora širom sveta i maloprodajnih objekata početkom marta.

Sa upadljivim telom izrađenim od jednog komada aluminijuma, novi HTC One predstavlja HTC BlinkFeed, HTC Zo i HTC BoomSound koji uspostavlja novi standard za pametne telefone, navodi se u saopštenju kompanije.

slide-1-white

HTC Blink Fee transformiše početnu postavku ekrana u jedinstven lajv strim ličnih relevantnih informacija poput poslednjih novosti sa društvenih mreža, najnovijih vesti iz sveta zabave i životnog stila, vesti i fotografije. Zahvaljujućo tome više neće biti potrebe da se pokreću zasebne aplikacije. HTC BlinkFeed prikuplja najsvežije sadržaje iz najrelevantnijih i najzanimljivijih izvora, i omogućava korisnicima da na jednom mestu bace pogled na njih, a da ne moraju da prelaze iz jedne aplikacije na drugu ili da tragaju po različitim veb sajtovima.

HTC Zoe omogućava korisnicima da snimaju fotografije visoke rezolucije koje oživljavaju kroz fragmente koji traju po tri sekunde.

HTC BoomSound uvodi po prvi put na mobilnom telefonu prednje stereo zvučnike sa zasebnim pojačalom i izuzetnim full HD ekranom koji korisnike uranja u svet muzike, video zapisa, igara i jutjub klipova koje vole.

HTC je izrađen od jednog elegantnog komada aluminijuma koji udobno “leži”u ruci, a poseduje jedinstvenu antensku tehnologiju koja korisnicima omogućava da postignu kristalno jasan signal.

Ekran je takođe otporan na ogrebotine i smanjuje refleksiju, pri čemu ima rezoluciju od 468 tačaka po inču i bogate, prirodne boje, dodaje se u saopštenju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO