Hukić: Sanjaj, ja sam šampion

Muamer Hukić i Firat Arslan u subotu u Štutgartu drugi put će se boriti za titulu šampiona sveta u kruzer kategorijiuz prenos na taleviziji B92.

Pre 15 meseci je Hukić savladao rivala na bodove u Haleu.

Arslan je ohrabren tom borbom zapretio rivalu da će mu preuzeti titulu, na šta mu je Huk odgovorio da može samo da sanja.

“Osećam se kao šampion sveta od prve borbe sa Markom, koju sam u stvari ja dobio. Sada je vreme da mu oduzmem pojas”, rekao je Arslan, koji je turskog porekla.

Međutim, Hukić mu je oštro odgovorio na prozivku.

“Sanjaj Firate, ja sam šampion! Ali pošto nisam bezosaćajan, fotografisao sam ti moj šampionski pojas i potpisao sliku uz posvetu tebi”, odgovorio je Hukić.

Momak iz Sjenice raspoložen je pred prvu borbu od jula prošle godine, kada je takođe na poene savladao izazivača iz Britanije Olu Afolabija.

“Moja fizička sprema je sjajna, a snaga dostiže novi nivo. Eksplozivnost nikad nije ni dolazila u pitanje, a napredovao sam i u tehničkom i taktičkom smislu. Arslan ne može biti bolji nego što je bio u našoj prvoj borbi. Sa 43 godine, njegova karijera je na zalasku. S druge strane, ja se primičem vrhuncu”, rekao je 29-godišnji Hukić.

sandzakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO