Imamović ne izlazi na izbore, formira političku stranku posle izbora

Bivši član Glavnog odbora Stranke demokratske akcije Sandžaka Enis Imamović izjavio je danas da “ni na koji način neće učestvovati na predstojećim izborima najavljenim za decembar”. Imamović je na konferenciji za medije najavio je da će tek posle izbora krenuti u formiranje nove političke opcije.

“Svestan sam da je ova odluka protivna interesima moje političke karijere, ali bolje da nanesem štetu jednoj političkoj karijeri nego da se pridružim ovom kolektivnom obesmišljavanju političkog pluralizma i unesem dodatnu zabunu čitavom narodu i našoj političkoj sceni. Stvaraju se neprirodni savezi, neprincipijelne koalicije i ja ne želim da doprinesem opštoj konfuziji birača”, rekao je Imamović.

Imamović je rekao i da se na političkoj sceni stvaraju neprirodni savezi i neprincipijelne koalicije i da ne želi da doprinese opštoj konfuziji birača.

On je istakao da su političkoj sceni neophodna nova lica kojima će on svojim iskustvom pomoći u izgradnji savremene političke partije, koju opisuje kao “bošnjačku sa sandžačkim podznakom”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO