Incident u školi Avdo Međeović u Novom Pazaru – Učenik osmog razreda povređen nožem

Novi Pazar – Juče se dogodio ozbiljan incident u Osnovnoj školi Avdo Medjeović u naselju Selakovac u Novom Pazaru, kada je jedan učenik osmog razreda zadobio ubodnu ranu tokom svađe u dvorištu škole. Na njega je nasrnuo vršnjak, takođe učenik iste škole i tom prilikom ga nožem ubo u predelu stomaka.

Incident se dogodio nakon završenog poslednjeg časa, a učenika sa ubodnom ranom navodno je jedan od radnika škole uputio da odmah ide kući. Povređeni maloletnik je pao u blizini svoje porodične kuće, gde su ga pronašli članovi porodice. Brzom reakcijom, prevezen je u Novopazarsku bolnicu gde mu je pružena neophodna medicinska pomoć.

Policija je odmah reagovala na poziv i obavila uviđaj na mestu događaja. Trenutno su u toku dalje istrage kako bi se razjasnili okolnosti ovog incidenta i utvrdila odgovornost. O incidentu je obavešteno i nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru.

Jedan od članova porodice povređenog učenika kontaktirao je direktora škole kako bi dobio informacije o događaju. Prema rečima tog člana porodice, direktor ih je uverio da će sve biti rešeno u skladu sa zakonom.

Ovo ozbiljno nasilje među učenicima je uzdrmalo naselje Selakovac i samu školu Avdo Medjeović. Nastavnici i roditelji su uznemireni ovim događajem i nadaju se brzom razrešenju slučaja kako bi se osigurala sigurnost svih učenika i zaposlenih u školi.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO