Naslovna Sandžak Novi Pazar Investicije u budućnost i sport: Adnan Bajramović novi potpredsednik Bokserskog saveza Srbije

Investicije u budućnost i sport: Adnan Bajramović novi potpredsednik Bokserskog saveza Srbije

investicije-u-buducnost-i-sport:-adnan-bajramovic-novi-potpredsednik-bokserskog-saveza-srbije
Investicije u budućnost i sport: Adnan Bajramović novi potpredsednik Bokserskog saveza Srbije

BEOGRAD – Srbija je u poslednjih nekoliko godina postala novi bokserski centar, a Beograd nova prestonica ovoga sporta. U prilog ovome jesu iznimni rezultati koje su postigli takmičari iz Srbije i Rusije na skoro održanom bokserskom turniru.

Prema rečima Adnana Bajramovića, potpredsednika Bokserskog saveza Srbije, troje državljana Rusije deo su bokserske reprezentacije Srbije i da sa ponosom nose zastavu naše zemlje. Prema navodima Bajramovića, to je jedina zastava i himna, pored Ruske, koju bi nosili i pevali.

Ovaj bokserski turnir je samo uvod za sledeće prvenstvo koje će biti održano u Novom Pazaru. Ovakav sportski spektakl je presedan za Novi Pazar, ukoliko uzmemo u obzir bitnost, veličinu i ozbiljnost u organizaciji ovog događaja. S ovim prvenstvom, Srbija će napraviti veliki korak napred prema uspostavljanju još jačih temelja za rast ovog sporta u državi i u regionu.

Kao neko ko je jako mlad otišao u Rusiju iz Srbije, Adnan Bajramović ističe koliko je bitno da ruski sportisti imaju gde da čuju svoju himnu i vide svoju zastavu. Naposletku, Bajramović se zahvalio gospodinu Umaru Kremljovu, predsedniku svetske bokserske federacije, na njegovim ulaganjima i pažnji koju posvećuje boksu širom sveta, kao i gospodinu Nenadu Borovičaninu, na njegovom napornom radu i duši koju je uneo u bokserski savez Srbije. Posebnu zahvalnost, Bokserski savez duguje državi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću.

Za kraj, Bajramović je poželeo svim sportistima uspeh i sreću u budućim borbama i na predstojećim takmičenjima, i da nastave sa se bore, na isti način na koji su se borili u Srbiji, kod svoje kuće.

Exit mobile version