Jasmin Ljajić pobednik 14. Ramazanske ulične trke u Novom Pazaru

Atletičar atletskog kluba Novi Pazar, Jamin Ljajić, pobednik je 14. tradicionalne Ramazanske ulične trke na 4 km.

On je iza sebe ostavio najznačajnija atletska imena, I tako pokazao da je velika nada ovog sporta, i da je u izvanrednoj formi. Glavnoj trci predhodila je trka pionira i pioniki u memorijalu Enes Ajdinović, u kome je nastupilo preko 50 mališana.

jasmin ljaji pobednik 14 ramazanske uline trke

Novi Pazar danas je i definitivno pokazao da kraljica sportova u našem gradu ima veliki broj talenata. Prisutni su bili velikani atletike, velika imena ovog sporta.

14. tradicionalnu Ramazansku trku otvorili su direktor Sportskog saveya Novog Pazara Enver Gusinac I generakni sekretar Sportskog saveya Srbije Dane Korica, prilikom otvaranja trke kazao je da je Novi Pazar izvanredan domaćin i organizator I da je atletika u Novom Pazaru priča za sebe.

Atletičari Novog Pazara nalaze se na priprema, ali je njihovo današnje prisustvo bilo od značaja za Ramazansku uličnu trku, kazao je trener novopazarskih atletičara Rifat Ziljkić.

Ostavivši iza sebe klubske kolege I najznačajnija imena atletike u Srbiji, Jasmin Ljajić se majstorski potrudio da u trci na 4 km pehar Ramazanske ulične trke nakon jedanaest punih godina ostane u Novom Pazaru. Ljajić je slavio ispred Velimira Bojovića iz Leposavića, šampiona iz 2009. godine, dok je treće mesto pripalo atletičaru kragujevačkog Radničkog Darku Živanoviću.

Glavnoj trci u konkurenciji senior predhodila je trka pionira I pionirki u memorijalu koji nosi ime po našem tragično nastradalom sugrađaninu Enesu Ajdinoviću.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9rdKfp1NyQg

Ajša Džidić pobedila je u konkurenciji pionirki, dok je u konkurenciji pionira trijumfovao Amel Đakovac.

Organizator 14. Ramazanske ulične trke je novopazarski atletski klub, a pokrovitelj Grad Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO