Kajević: Mediji izmišljaju, nas ne može niko da ucenjuje i da nam prijeti!

Prijepolje – Nakon potpisivanja deklaracije o saradnji između Sandžačke demokratske parije i Stranke demokratske akcije Sandžaka, u Sjenici i Novom Pazaru krenulo se sa primenom ove deklaracije, međutim u Prijepolju za sada nije bilo konkretnih razgovora ove dve strane, kaže potpredsednik SDA Sandžaka Edib Kajević i odbacuje sve medijske špekulacije da je njegova stranka u Prijepolju upozorena od strane koalicionih partnera da će biti isključena iz vlasti ukoliko bude vodila razgovor sa SDP-om. Sa nama na taj način niko nerazgovara niti to dozvoljavamo, tvrdi on.

“ Mi smo potpisali deklaraciju, to smo uradili javno i ništa ne krijemo.Sporazumi koji su napravljeni u Tutinu, Sjenici i Novom Pazaru takođe su urađeni javno, SDA nikada nije radila nešto da krije i o svemu smo uvek upoznali građane. Mi u Prijepolju nismo imali nikakvih konkretnih razgovora i nije se dogovarala nikakva saradnja za sada, koja bi proistekla iz te deklaracije. Ukoliko do nekih razgorova bude došlo o tome ćemo blagovremeno obavestitit javnost” kaže potpredsednik SDA Sandžaka i član prijepoljskog Opštinskog veća Edib Kajević.

On dodaje da se ovih dana na portalima bliskim njegovim koalicionim partenirama pojavljuju svakakvi natpisi koji nisu dobronamerni i nemaju veze sa istinom.

“Pojedini mediji prenose lažne informacije. Koliko su upućeni o ovdašnju političku scenu dovoljno govori podatak da i ne znaju koliko naš parlament ima odbornika te ni to nisu u stanju tačno da napišu.Imali smo vest da je čak i koalicija ovde upozorila SDA, zbog pregovora sa SDP-om što je potpuna laž.Koalicija nikada o tome nije raspravljala, niti se kada na takav način može sa SDA razgovarati.Mi sve što radimo radimo javno, u interesu stranke i građana Prijepolja i ne želimo da učestvujemo u prljavoj igri partijskih portala”, zaključuje Edib Kajević.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO