Kicara u petak za titulu prvaka Evrope! “Svi ste dobrodošli”

Član Kluba borilačkih veština Sandžak Voriors (Sandžak Warriors) Vahid Kicara boriće se u petak, 17. marta u Novom Pazaru protiv Rumuna Raula File za upražnjenu profesionalnu titulu prvaka Evrope u lou-kiku do 67 kilograma, u verziji Svetske kik-boks i karate unije (WKU).

Spektakl u dvorani Pendik počinje u petak od 19 časova.

“Pozivam sve naše Pazarce i Sandžaklije, ljubitelje borilačkih sportova da dođu da podrže fer-plej, mladost i snagu ovog grada. Imali smo puno ponuda da bolji i iskusniji borci rade na ovom eventu” – rekao je Kicara i dodao, “Zahvalni smo svima, ali smo hteli da pokažemo da je Novi Pazar grad mladosti i sporta, i zato će uvodnih šest mečeva raditi deca našeg grada i naših klubova. Svi ste dobrodošli”.

Kicara se tokom karijere oprobao u svim disciplinama kik-boksa, kao i u muai taiju (muay thai), a 2011. godine proglašen je za najboljeg sportistu Novog Pazara.

Osim glavne borbe, u Sportskoj dvorani Pendik planirano je još pet mečeva, sve u disciplini lou-kik.

U ring će i Hamza Dedić, Altan Čeliković, Branko Mihajilović, Hamza Muratović i Muhamed Dupljak, koji treniraju u Klubu borilačkih veština Sandžak Voriors i Klubu borilačkih sportova Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO