Klizalište u Novom Pazaru ovih dana ima veliku posećenost

Novi Pazar – Na radost svih onih koji vole zimske sportove, klizalište na gradskom trgu koje je otvoreno pre 13 dana pravo je mesto za to. Ukoliko niste vični klizanju, nakon nekoliko padova, ono se može lako savladati, a kako kažu zaduženi iz Sportskog centra, puno je Novopazaraca koji su talentovani za ”vožnju po ledenoj ploči”.

Gradsko klizalište svakog dana okuplja sve više mladih koji, kako kažu dolaze na ovo mesto da se opuste i zabave. Ljubitelji ove vrste sporta i rekreacije, kako ističu iz Sportskog centra klizalište mogu posetiti svakodnevno od 11 do 23 sata.

„Vidite i sami, posećenost je veća u prepodnevnim satima i to su uglavnom deca, retko ko stariji da dolazi u tom periodu. Savetujem roditelje da svoju decu dovode na svaki pun sat kako bi klizala ceo sat i uživala u čarima klizanja“, rekao je upravnik klizališta Šeka Garčanin.

Kao i predhodnih godina, cena je simbolična, samo 100 dinara po satu, a za one koji nisu vešti u klizanju, biće organizovana škola klizanja za, kako je rekao upravnik klizališta Šeka Gračanin desetak dana i koja će najverovatnije biti u periodu od 10 do 11 sati pre podne.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO