Književno veče obogaćeno mladim talentima u organizaciji OŠ “Desanka Maksimović”

U središtu kulturnog zbivanja, Osnovna škola “Desanka Maksimović” ugostila je svojevrsnu čaroliju reči na književnoj manifestaciji pod nazivom “Pišem srcem”. Ova svečanost bila je posvećena mladim autorima od prvog do četvrtog razreda, nagrađenim na literarnom konkursu “Priča iz mog zavičaja”.

Direktorka škole, Vildana Hodžić, srdačno je pozdravila prisutne i izrazila veliko zadovoljstvo zbog organizacije ovog događaja koji slavi mlade talente. Njen topli pozdrav “Selam alejkum i dobro veče” nesumnjivo je ozračio prostoriju, okupivši goste, kolege i drage učenike.

“Književnost ima moć da nas poveže, da nas inspiriše i podseti na duboke emocije koje čine srž ljudskog iskustva”, istakla je direktorka Hodžić. Zahvalnost je izrazila svim autorima koji su delili svoje reči sa prisutnima te večeri, podstičući ih da nastave istraživati, pisati i stvarati.

Ovo posebno književno veče obećavalo je ne samo uživanje u rečima mladih talenata već i podstrek za buduća književna istraživanja, stvaralaštvo i zajedničko druženje.

Manifestacija “Pišem srcem” bila je prilika da se okupe talenti škole iz svih škola i proslave njihova kreativnost i posvećenost pisanju. Svi prisutni su imali priliku da se dive i uživaju u očaravajućim pričama mladih autora, istinskih izraza njihove maštovitosti i inspiracije.

Književnost je, i ovoga puta, pokazala svoju snagu kao sredstvo povezivanja i izražavanja, oživljavajući emocije i podstičući duboke misli kod prisutnih. Ova večer ostaje trajan podsetnik na moć reči i kreativnosti koja živi u srcima mladih.

Svečano književno veče “Pišem srcem” zauvek će biti urezano u sećanju škole “Desanka Maksimović” kao dan koji je slavio mlade autore i inspirisao nove književne putnike da nastave pisati svoje priče i ostavljati trag svoje mašte u svetu književnosti.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO