Ko će biti najbolji? Sportsko veče četvrtak 19h

Novopazarski Sportski savez izabraće najbolje pojedince i ekipe, koji su svojim ostvarenjima obeležili godinu na izmaku, a svečana manifestacija zakazana je za četvrtak, 21. decembra, u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra od 19 časova.

“Kao i svake godine, odredićemo najboljeg sportistu, sportistkinju, trenera, sportskog radnika i kolektiv. Tu je i nagrada za životno delo ‘Abdulah Duce Gegić’, diploma za sportske nade i mnoštvo drugih priznanja”, rekao je direktor Sportskog saveza Emir Mehmedović.

On je istakao da je cilj da se predstavi sve što je urađeno na sportskom planu u godini na izmaku.

“Iza nas su brojne uspešno organizovane sportske priredbe, od kojih je jedna međunarodna i istorijska. Mnogo je i infrastrukturnih objekata, kao i vrhunskih sportskih dostignuća”, naveo je Mehmedović.

Mehmedović je dodao da očekuje veliki broj gostiju, da se priprema bogat kulturno-umetnički program, kao i da će manifestaciju voditi novinari RTS-a Tijana Jevtić i Radoslav Simić.

“Očekujemo dolazak naših prijatelja iz granskih saveza, a pozivam sve sportiste, bivše i sadašnje, sportske radnike, da dođu i budu s nama”, kazao je Mehmedović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO