Kobna greška: Pepsi mučio Ronaldovu vudu lutku, 115.000 njegovih fanova od sad pije koka-kolu! (FOTO)

63

Sada je i Pepsiju postalo jasno – sa Kristijanom Ronaldom nema zezanja! Pa čak i kada je u pitanju lutkica… Vudu lutkica… Kada malo bolje razmislimo, šta kompanija kakva je Pepsi radi sa vudu lutkicom jednog od najboljih fudbalera sveta?!

Odgovor smo pronašli u švedskim medijima, koji kažu da je u pitanju reklamna kampanja vezana za epski dvomeč Portugala i Švedske u baražu za Mundijal naredne godine. Namera je bila da se Pepsi malo našali na račun svetske fudbalske superzvezde, međutim, napravili su kontraefekat – 115.000 ljutih Portugalaca javno je istaklo da više ne želi da pije ovo popularno gazirano piće, a salve uvreda i pretećih poruka moglo se naći na zvaničnoj Fejsbuk stranici američke kompanije.

Naravno, nakon što su uvideli šta su uradili, rukovodeći kadrovi Pepsija uputili su javno izvinjenje Kristijanu Ronaldu i svima koji su se našli uvređeni zbog pomenutih fotografija.

“Mi nikada nismo ni želeli da sport predstavimo u negativnom smislu. Žalimo zbog toga što su se mnogi uvredili, mi smo ih momentalno uklonili. Još jednom želimo da istaknemo da nam je žao”,poručili su ljudi iz Pepsija.

Ironija ili ne, Ronaldo je postigao sva četiri pogotka svog tima u dvomeču i tako Portugal odveo na Svetsko prvenstvo. Šveđani su i dalje u neverici, dok u Koka-Koli zadovoljno trljaju rukama…

64

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO