KOLUMNA: DOSTA JE LAŽI, PAZAR NAM JE DRAŽI!

Kada vlast ne može da se osvoji na izborima, onda se to pokušava uraditi nasiljem, lažima, insiunacijama i trećerazrednim medijskim podmetačinama.

U nedostatku ideja, večita opozicija, odnosno konvertiti, koji su bošnjačko zamenili nečim drugim, jer ih je od toga sramota u Beogradu, pokušavaju na sve moguće načine da naštete ugledu Novog Pazara i gradonačelniku u kojeg narod ima najveće poverenje.

Koliko im je stalo do Novog Pazarai njegovih građana najbolje pokazuje odnos prema Arap džamiji, koju će pretvoriti u tržni centar sa lokalima koji će biti podijeljeni rodbini i najbližim saradnicima. Dokle više ćete da narušavate sve što je islamsko i ima veze sa Turcima i našom istorijom koja je duboko uklesana na ovim prostorima?

Osim toga, nasilnici koji ne poštuju nikoga i ništa, pokušavaju da nasiljem dođu na vlast, svesni da je ne mogu dobiti na izborima jer je narod odavno video koliko vrede i da se bore samo za svoje lične interese.

Neka neko navede šta su to dosadašnjim delanjem u Skupštini i državnim institucijama uradili Zukorlić, Fehratović, onaj nasilnik Zećirović i ostala nasilnička hunta do sada? Ništa, slovom i brojem ništa, osim što su lagali i pljuvali po političkim protivnicima koristeći se brutalnim lažima i optužbama.

Nasiljem u Skupštini grada Novog Pazara i nasiljem ispred prostgorija Bošnjačkog nacionalnog Vijeća, nasilnička hunta konstantno šalje poruku NASILJA kojeg je dosta narodu Sandžaka.

Nasilnička hunta je zbog svoje nemoći i bezidejnosti našla novu metodu, a to je, da Zećirović zloupotrebljava svoju poziciju u Ministarstvu preko kojeg se rade svi projekti u Novom Pazaru i pregledava šta će se to raditi a nasilnička hunta te informacije koristi da dezinformiše građane da se te ulice neće raditi pa da se nekakvim “insinuiranim pritiskom” kaže da su oni zaslužni za nešto urađeno.

Međutim, narod vidi ko radi i ko gradi, narod vidi kome može da veruje a to je gradonačelnik Novog Pazara kojeg ne mogu da optuže nizašta jer se radi o jednom čoveku koji je u stalnom kontaktu sa građanima za razliku od Zukorlića i njegove nasilničke hunte koja je u kontaktu samo sa poslušnicima, koja ne sluša riječ naroda i kojoj narod samo služi da bi se njime manipulisalo.

Poslednja dešavanja su toliko ogolila bezidejnost, laži, potvore, insinuacije, zloupotrebe vere u političke svrhe da će hunta biti poražena i potučena na sledećim izborima jer, narod želi mir, stabilnost a tu stabilnost mu može pružiti zajedništvo.

SVI SU NA JEDNOJ STRANI, OSIM NJIH KOJI SU SAMI SA SOBOM, NE POŠTUJU IH NI TURCI, NI ARAPI NI AMERIKANCI NIKO – JER SU SVI PREPOZNALI DA SU NASILNICI I NASILNIČKA HUNTA!

M.N.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO