Naslovna Featured Istaknuto KOLUMNA: I, ŠTA ĆEMO SAD?

KOLUMNA: I, ŠTA ĆEMO SAD?

Na početku da podsjetimo, da nijesmo objavili niti jednu ružnu informaciju, niti bilo kakav pogrdan tekst o SPP-u, Zukorliću i svim aferama koje prate cio ovaj slučaj od dana kada je preselio, takodjer ni u izbornoj kampanji. Ali, šejtani ne miruju, konstantno napadaju pa se na isto moralo odgovoriti.

Istini za volju, a to je ono što će i nadležni organi utvrditi, jeste, da cijela ova priča o dva miliona u Škodi, dolazi iz Novog Pazara a sve preko osudjenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja sa kojim SPP ima veoma bliske odnose i koji je blizak sa vlasnikom ovog medijsko-kanalizacionog portala, koji više liči na zonu sumraka nego na medijski portal.

I umjesto da ste ljudi, vjernici, pa da uputite telegram nakon smrti, javno napišete da žalite zbog nesreće, da želite brz oporavak… Ne, Vi ste posegli za onim što ovaj narod ne prašta a to je dodatno psihičko maltretiranje i iživljavanje nad porodicama učesnika u ovoj nesreći. Ali Vi očigledno nemate taj osjećaj jer ste zadojeni mržnjom, lažima i potvorama koje su samo Vama znane.

Eto sada mi možemo, jer znamo da Fehratović ne posjeduje nikakav papir i zapisnik sa uvidjaja o pronadjenim stvarima, kao što je to u slučaju Ljajić, da mjesecima “jašemo” na toj priči čak i da ostavimo vječnu sumnju na taj dogadjaj da ga ne može oprati niko i nikad.

No, nećemo, nijesmo mi takvi ljudi, niti smo zadojeni zlom kao pojedini, koji su spremni da prelaze preko mrtvih i povrijedjenih ljudi, preko djece siročadi kako bi nanijeli štetu, a sve to u svetom mjesecu Ramazanu kada se najviše treba čuvati jezika, mjesecu mira i oprosta. Dzabe postite, to i sami znate.

Ova nedjela neka govore o Vama, neka ostanu Vama na dušu, sa njima ćete živjeti i za njih će vas kazniti ona viša sila. Džaba klanjate, pozivate na vjeru, dzaba vam i džamije i tespihi i svete knjige kada nemate ljudskosti, empatije i imana u duši, kada je sve to predstava i kada želite smrt drugome, a sve iz jednog prostog razloga – jer ne možete da ga pobjedite. E, to vam se oprostiti neće a zna se dobro iz čije kuhinje potiču sve ove stvari, ko ih je plasirao i kako.

I, spremite se, dobro se pripremite, jer ćemo u narednom periodu objaviti koliko para ste u posljednjih par godina dobili od države za Kuhinje, medije, fantomska udruženja, za koje poslove, kako i kome, pa će narodu postati jasno ko ste i šta ste, ali će vas i pitati za šta su oni posljednjih godina davali pare i gdje su.

Samo da Ramazan prodje, pa će biti veselo. To vam garantujemo!

A.Hot

Exit mobile version