KOLUMNA – Piskavi hor – piše: Muharem F.

Predškolska ustanova SDA i dečiji hor SDA danas su održali još jednu konferenciju za novinare, koja je verovali ili ne trajala celih dva ipo minuta a koja je i ovom prilikom pročitana sa papira koji je iz kancelarije poslao ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin.

ugljanin

Piskavi hor, pognutih glava, svesni da su i ovoga puta ostali u manjini molio je i kumio druge da dođu u zajedničku koaliciju, kao da su zaboravili koliko su zla naneli svim drugim političkim činiocima u ovom gradu. Koliko su novčanih sredstava, stanova, lokala i placeva otuđili u periodu od 2000 – 2008 godine, a sada tobože prozivaju druge da su oni lopovi. To Vam je isto kao ono kada K… o poštenju priča.
Kao da su zaboravili kako su uneli najveći razdor među građane Sandžaka kada su sa salonskim četnikom Koštunicom razbijali Islamsku Zajednicu i njene institucije, Merhamet pa čak i groblja islamska rušili kao i sve drugo što gde nisu imali dirigentsku palicu.
Konferencija je trajala toliko dugo da sve što su rekli može da stane na papir A4 formata pisano fontom 14. Na kraju se povukoše u svoje stranačke, oprostite Vladine kancelarije, jer je onaj lokal u kojem su sada smešteni Kancelarija za održivi razvoj čiji zakup plaća Vlada Republike Srbije tačnije Ugljaninovo ministarstvo.
A kad smo kod Ugljanina, njemu danas u Kuriru pobrojaše sve ono familije što je zaposlio, od najmlađeg do najstarijeg, ostalo je još da pobroje kome je dao kredite u Novom Pazaru, i da dođe kakva revizija i utvrdi da nigde plastenika nema, već da je novac iskorišćen za kupovinu automobila, stranačku kampanju, mobilne telefone, skupocena svetlucava odela i tako dalje i tako bliže. No ne čudi ćutanje nadležnih organa jer Ugljanin je dobro poznat njima saradnik i od pre, kada je pod sumnjivim okolnostima nestao put Turske a onda ga “pomilova Milošević” te se vrati da opet žari i vatru pali i kandiduje se za predsednika nebi li koji glas otkinuo tadašnjem Otporu.
nastaviće se…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO