Lenovo predstavio i neuništivi, modularni Moto Z Force

746

Pored Moto Z modela, Lenovo je na svojoj prezentaciji predstavio još jedan zanimljivi, modularni telefon – Moto Z Force. Telefon je nešto deblji od Moto Z modela, zahvaljujući ShatterShield tehnologiji, a i nešto je veći (ima 3500mAh bateriju). Sa hardverske strane, u pitanju je premijum model.

Moto Z Force ima 155,9 x 75,8 x 6,99 mm dimenzije, a ovo je zbog vidljivo ispupčenog kamera modula na poleđini (ali je i pored ovoga tanji od iPhone 6s modela). Telefon je izrađen od metala i odlikuje ga modularni stil, nazvan Moto Mods. Tu su svi moduli kao i kod Moto Z modela – JBL Sound Boost, InstaShare projektor, Power Pack za širenje kapaciteta baterije i Style Shells. Telefon ima senzor otiska prsta i ponovo nedostatak 3.5 mm audio priključka.

MotoZForceSider2

Displej telefona je 5.5-inčni QHD uz ShatterShield tehnologiju, a uređaj pokreće Qualcomm Snapdragon 820 čip. Tu je i 4GB RAM-a, 32GB/64GB proširivog skladišnog prostora i 3500mAh baterija. Na poleđini se nalazi kamera modul od 21MP (1.12um piksela, F1.8 blenda, laserski autofokus, autofokus sa faznom detekcijom) i prednja kamera of 5MP.

Informacije o ceni Moto Z Force telefona nisu objavljene, ali je Lenovo istakao da se uređaj na teritoriji Evrope očekuje isto kada i Moto Z – u septembru.

Izvor: Phone Arena