Naslovna Featured Istaknuto LJAJIĆ O DEKLARACIJI SDA I SDP: Cilj deklaracije rešavanje problema građana u...

LJAJIĆ O DEKLARACIJI SDA I SDP: Cilj deklaracije rešavanje problema građana u Sandžaku (video)

Novi Pazar – Beograd – Predsednik SDPS Rasim Ljajić izjavio je danas u Beogradu da je cilj deklaracije SDA I SDP rešavanje svakodnevnih problema građana u Sandžaku.
Ljajić je kazao da će se dve stranke baviti izgradnjom škola, bolnica, puteva a da neće dominirati obične utopističke političke ideje kakve su bile u prošlosti.

“Očekivao sam da me neko pohvali zbog jednog teškog posla i rezultata koji smo napravili a ja nailazim na osudu sa svih strana, neko bi voleo da se ja samo tučem i krvarim bez ikakve pomoći od bilo koga, neko bi hteo da se tučem i sa Zukorlićem i sa Ugljaninom non stop a ja želim da od neprijatelja prijatelje i nešto što jeste smisao i misija politike i političara a to je da gradite stabilnost u uslovima kada je svuda oko vas netrpeljivost i nestabilnost” rekao je Ljajić.
On je dodao da je dogovor proistekao kao inicijativa predsednika opština u Sandžaku i da u to nisu umešani ni Turska, ni Erdogan ni Britanci i da za dogovor nije znao niko kazao je on i zaključio da će se usprotiviti zlu koje donosi Zukorlić i ekstremizmu koji je ta opcija donela i koji stvara i dalje.

Exit mobile version