Ljajić: Uvek na usluzi građanima, da rešavano njihove probleme

Predsedsnik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je danas u Žabarima da je jedino obećanje koje će SDPS dati biračima “da će im biti na usluzi ne samo kad su izbori i kampanje, već uvek kada je god potrebno da se reše njihovi problemi“.

Ljajić je na izbornoj skupštini opštinskog odbora SDPS u Žabarima pozvao građane da izađu na predstojeće izbore i izaberu najkvalitetnije ljude iz svoje sredine, “jer dobar čovek ne može biti loš političar i funkcioner“.

“Mi u SDPS promovišemo jedan novi vid patriotizma, da svako svoj posao obavlja na najbolji način, bez obzira da li se radi o radniku, poljoprivredniku, lekaru ili političaru, jer na taj način daje najveći doprinos svoj zajednici i zemlji u kojoj živi“, kazao je Ljajić.

Za predsednika Opštinskog odbora SDPS u Žabarima izabran je Saša Begović. Begović je inače do sada predvodio Žabarsku inicijativu grupe građana (ŽIGG), koja je kolektivno prešla u SDPS, a koja je na izborima 2020. godine osvojila 15 posto glasova i pet odborničkih mandata u lokalnoj skupštini.

S. K

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO