Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović u intervjuju za RTVNP ocenio je da Novi Pazar danas liči na jedan moderan evropski grad.

“Pazar danas i pre sedam godina nisu isti gradovi.  Kada uporedite nekad i sad možete da potvrdite kao naši svedoci  i svi građani Novog Pazara kako je on nekada izgledao. To je bio poprilično ruiniran grad gde su praktično sve sfere infrastrukture bile uništene.  Nije postojalo  mnogo toga bitnog za život građana čak ni u ideji da se realizuje, a kamo li da je bilo urađeno“, kazao je Mahmutović.

On je naglasio da od kako je Sandžačka demokratska partija preuzela odgovornsot za vođenje grada rezultati  su vidljivi, merljivi i uporedivi.

„Svi  građani i svi prijatelji  Novog Pazara koji nisu dolazili nekoliko godina vide promene i  njihovi komentari u stvari su  najbolje ocene  toga što ja izgrađeno u Novom Pazaru.“ , objasnio je Mahmutović.

Mahmutović je podsetio na obećanja SDP da Novi Pazar  treba da se promeni  infrastrukturno  i naglasio da je to i urađeno, kao i da će stabilizovati političju situaciju.

„Rekli smo da ćemo da izmirimo ljude i  da ćemo biti faktor stabilnosti . Sve što smo rekli smo i radili i još uvek radimo. U svim tim segmentima smo se trudili da radimo najbolje što možemo za dobrobit građana.  Iskreno se nadam da građani Novog Pazara to prepoznaju.“, rekao je Mahmutović.

On je dodao da velika podrška građana koju sada ima SDP je dokaz da ono što su radili davalo je i i dalje daje rezultate.