Naslovna Sport Fudbal Mahmutović: Uspeh KMF, istorijski za naš grad

Mahmutović: Uspeh KMF, istorijski za naš grad

„Novopazarski majstori na petoparcu“, ostvarili su zacrtano. Na više nego ubedljiv način,plasirali su se u društvo najboljih, pa je tim povodom gradonačelnik, dr Meho Mahmutović, priredio prijem za članove kluba.

„Istorijski uspeh smo postigli zahvaljujući pomoći i angažovanju  svih igrača i Gradske uprave“, kazao je kapiten kluba, Enes Delić.

Po njegovim rečima, na redu je  borba za šampionsku titulu.

„Nećemo stati na ovome.U ime saigrača, javno obećavam da ćemo se boriti za titulu prvaka države, naravno, ako grad bude uz nas kao i ove godine“, bio je jasan kapiten plavih.

„Ovo je zaista istorijski uspeh za Novi Pazar, članovi kluba malog fudbala zaslužuju sve čestitke i grad će učiniti sve da im i ubuduće pomogne“, istakao je gradonačelnik, dr Meho Mahmutović.

„Pokazali ste i dokazali da ste veoma ozbiljni i momci i fudbaleri.  Kapiten Delić je prilikom našeg nedavnog  susreta, dato obećanje, zajedno sa saigračima ispunio, tako da sam ja sada uveren da i ovo što je obećao- juriš na šampionsku titulu, treba ozbiljno shvatiti. Naravno, i mi ćemo tako i postupiti i pomoći maksimalno da u narednoj sezoni budete među našim najboljim ekipama u zemlji. Svaka čast, želim da čestitam svima, jer ste napravili istorijski uspeh“, rekao je Mahmutović.

Klub malog fudbala je meteorskom brzinom uspeo da se domogne elite. Prošle godine, društvo velikana im je izmaklo zbog raznoraznih i nesportskih okolnosti.

Ovog puta ništa nije prepušteno slučaju. Furiozno je kroz baraž izborena prvoligaška viza.

Exit mobile version