Majo Vujović napao Koraća u Novom Sadu

Novi Pazar – Novi Sad – Na današnjoj Kup utakmici izmedju Proletera i Jagodine, koja se igrala u Novom Sadu, sudija Majo Vujovic verbalno je napao generalnog sekretara Novog Pazara Redžepa Koraća. 

On je na očigled prisutnih osuo paljbu vulgarnosti prema Koraću a Zoran Govedarica i sekretar Proletera Dukicć sprecili su da dodje do većeg incidenta.

Podsetimo, Majo Vujović je sudio utakmicu Radnik – Novi Pazar nakon koje su Novopazarci ulozili zalbu i trazili trajno izuzeće arbitra Vujovica.

 

-Sedeo sam u loži, sa suprugom i prijateljem, kada je negde u 15. minutu meča došao Vujovic. Obratio mi se rečima: “Gde si Koraću?” Zamolio sam ga da mi se ne obraća, na šta je on nastavio sa psovkama rekvsi mi da sam pi.ka i da bi trebalo da me je sram. Njega su Govedarica i Dukić sklonili od mene a ja sam napustio ložu i slučaj prijavio policiji rekao je Korać.
Pored njih dvojice utakmicu iz lože stadiona na Slanoj bari pratili su jos i bivsi trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić, Dundjerski, gosti iz Jagodine kao nekoliko čelnika FK Proleter.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO