Malićević o napadu na Mujovića: Krenuo je džipom da nas udari

Sjenica – Nakon riječi Hazba Mujovića da se pokušaj njegovog ubistva desio u centru Sjenice, te da su mu dva lica prepriječila put i napala ga, Muamer Malićević koji je priveden zbog napada na Mujovića kazao je da je konflikt započeo Mujović.

“Kada sam išao ulicom video sam Hazba Mujovića u opštinskom vozilu. On je vozio velikom brzinom i kada me je video naglo je krenuo ka meni sa ciljem da me udari kolima, ja sam se udar sam izbjegao brzim iskorakom na snježnu površinu.” kaže Malićević.

Malićević napominje da je Mujović u nekoliko navrata fizićki napao političke neistomišljenike, Ismira Ristića – člana BDZ-a, Muriza Turković, Kasima Zoranića i mnoge druge.

“Molim predsjednika opštine Sjenica da konačno obuzda svoje nasilničko ponašanje, te da nas poštedi svojih svakodnevnih skandala, zbog kojih ne znamo da li gledamo TV dnevnik ili smo na jutarnjem brifingu u policiji” stoji u saopštenju predsjednika opštinskog odbora u Sjenici Muriza Turkovića.

Muriz Turković u saopštenju zahtjeva od nadležnih organa ove države da, kako kaže, stanu konačno na put nasilničkom i bahatom ponašanju gospodina Mujovića, jer građani Sjenice kako tvrdi nemaju ništa od toga što Mujović više vremena provodi u policiji dajući iskaze zbog nasilničkog ponašanja, nego u kancelariji u opštini i svaki put nakon izlaska iz policije je osioniji i bahatiji. Turković preldaže I da mu Ministarstvo za lokalnu upravu okači značku, jer je kako kaže Turković u saopštenju, Mujović očigledno umislio da je Sjenica Teksas od prije dva vijeka a on šerif koji odlučuje o svemu, pa i o životu ili smrti građana Sjenice.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO