Mass Entertainment Group demantuje Amela Alića

stari gradMass Entertainment Group, organizator tradicionalnog muzičkog festivala “Stari Grad”, oglasila se saopštenjem za javnost, a vezano za izjavu člana Gradskog veća Amela Alića, emitovanu u Dnevniku Regionalne televizije, u kojoj stoji “Povratili smo festival Stari Grad, na velika vrata, posle jednogodišnje pauze”.

”Mi kao organizatori ove najveće i najvažnije kulturno zabavne manifestacije u regionu, oštro osuđujemo ovakav pokušaj zloupotrebe imena i kredibiliteta festivala, učinjen sa ciljem sticanja jeftinih političkih poena.  Napominjemo da se festival Stari Grad održava u kontinuitetu od 2004. godine, te da se isključivo odlukom organizatora nije održao 2011. godine, zbog procene da ne postoji mogućnost dostizanja ranije ostvarenog produkcijskog nivoa, čime je izbegnuto nazadovanje ovog događaja, koji je u konstantnom usponu.  Muzički festival “Stari Grad” je događaj koji pripada svim građanima Novog Pazara. Njegova osnovna misija jeste slanje pozitivne slike o svom gradu i građanima, njegovo otvaranje kroz domen kulture i muzike, i pospešivanje i promocija svih njegovih potencijala i posebnosti.
Otuda, mi kao organizatori, i ljudi kojima je pripala čast da devet godina unazad ulažemo sebe u produkciju ovog događaja, očekujemo i insistiramo da se isti ubuduće ne zloupotrebljava na ovaj način, i ne stavlja u dnevnopolitički kontekst.
Ujedno, zahvaljujemo svima koji su u proteklih devet godina, na bilo koji način dali svoj doprinos unapređivanju muzičkog festivala “Stari Grad”, doživljavajući ga svojim, i razumevejući njegove pozitivne efekte” stoji u saopštenju za  javnost organizatora tradicionalnog muzičkog festivala “Stari Grad”Mass Entertainment Group.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO