Memić i Ljajić obišli završne radove na uređenju škole “Desanka Maksimović” || Bezbedniji trotoari i moderna sportska dvorana za učenike

U osnovnoj školi “Desanka Maksimović” završavaju se radovi na uređenju trotoara i pešačkih staza koje vode ka školi. Trotoari su prošireni, obezbeđujući više prostora za pešake i povećavajući njihovu bezbednost.

Radi se i na popločavanju puta koji spaja ulice Mitrovačku i Cetinjsku, dok je dvorište škole danas asfaltirano. Ministar turizma i omladine, Husein Memić, obišao je radove na parternom uređenju.

Učenici škole “Desanka Maksimović” u Lugu, njihovi roditelji, i meštani u okolini škole mogu biti mirniji jer su trotoari sada bezbedniji. Pešačka staza koja povezuje Cetinjsku i Mitrovačku ulicu takođe je pri kraju.

Novi, širi trotoari zamenili su stare, uske, dok se radovi na rekonstrukciji škole i sportske dvorane privode kraju. Ministar Husein Memić obišao je završne radove na parternom uređenju i sportskoj dvorani u školi “Desanka Maksimović”. Dvorana je urađena po najsavremenijim standardima, uključujući olimpijski parket.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO