Naslovna Featured Istaknuto Merhamet i One nation podelili još 100 paketa pomoći

Merhamet i One nation podelili još 100 paketa pomoći

merhamet-i-one-nation-podelili-jos-100-paketa-pomoci

Muslimansko humanitarno društvo ‘’Merhamet Sandžak’’ i humanitarna organizacija ‘’One nation’’ podelili su još sto paketa pomoći građanima slabijeg imovnog stanja. Kako su najavili tokom septembra podeliće i 40 rančeva sa školskim priborom jetimima.

Humanitarci dobro znaju da je septembar pravo vreme za organizovanje podele humanitarnih paketa, jer je to mesec povećanih troškova i dodatnog opterećenja kućnog budžeta. S’ toga su, poklon paketi sa osnovnim životnim narmirnicama i kućnom hemijom ovih dana od posebnog značaja.

”Tokom ovog meseca povećanih troškova organizovaćemo još jednu podelu đačkih rančeva i školskog pribora za jetime. Želim da izrazim zahvalnost donatorima iz humanitarne organizacije ”One nation” sa kojom već dve godine uspešno sarađujemo i uz čiju pomoć uspevamo da organizujemo ovakve podele pomoći našim sugrađanima koji imaju potrebu za tim, a potrebe su iz dana u dan sve veće”, izjavio je ispred MHD ”Merhamet-Sandžak” Ismet Suljević.

Potrebe su sve veće, a Muslimansko humanitarno društvo ”Merhamet Sandžaka” jedina je humanitarna organizacija koja u kontinuitetu svakog meseca organizuje podelu osnovnih životnim namirnica građanima slabijeg imovnog stanja.

Exit mobile version