Mihajlović ne bi tu ništa menjao !!!

00000

“Ne odustajem od svog puta i ne pomišljam na ostavku”, kaže selektor Srbije.

Poraz od Hrvatske i bleda igra na Maksimiru ništa nisu promenili u mišljenju selektora Orlova Siniše Mihajlovića, koji kategorično odbija svaku pomisao na ostavku i dodaje da jedino Fudbalski savez Srbije može da odlučuje o njegovoj sudbini.
Bodovna prednost je velika i teško će biti doći do drugog mesta. Nastavljam svoj rad i ne pomišljam na ostavku. Jedino ako odluči FSS… Kao selektor Srbije imam svoj put i jedna ili dve utakmice ne mogu da promene moje mišljenje. Pritisak javnosti mi nije problem, bitno je da igrači nemaju pritisak, jer javnost i novinari nisu ni verovali u njih. Idemo dalje. Imamo utakmicu sa Škotskom“, kazao jeMihajlović na konferenciji za novinare posle utakmice na Maksimiru.

Srbija je oba pogotka primila u prvom poluvremenu, a u drugom delu meča propustila je četiri dobre prilike za gol.
Nisam zadovoljan rezultatima, ali sam zadovoljan ostalim. Jeste rezultat najvažniji, ali ja sam podmladio sam ekipu i tu ne tražim alibi. Ne odustajem od svog puta“, jasan je bio Mihajlović.

On je naveo da preuzima odgovornost za poraz koji znači oproštaj od borbe za plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.
Mi smo danas izgubili od bolje i iskusnije ekipe. Ušli smo malo uplašeno u utakmicu. Jeftino primili dva gola. To nas je saseklo. Na sebe preuzimam svu odgovornost. Ja sam jedini krivac za sve što se desilo na terenu, momci su dali maksimum“, istakao je selektor Srbije.

Mihajlović je naveo da je borba dve ekipe na terenu bila dobra i da su igrači svojim ponašanjem dali pravi primer.
Atmosfera je bila prava fudbalska. Pun stadion, dobar protivnik. Ovakve utakmice bih voleo da igramo svakih sedam dana. Za godinu, dve do tri ove utakmice će dobro da nam posluže“.

Mihajlović je objasnio i zašto se opredelio da u startnu postavu ubaci Marka Šćepovića, Ivana Radovanovića Alena Stevanovića.
Šćepović je igrač u kojeg verujemo i koji ima kvalitet. Zaslužuje da bude u reprezentaciji. Radovanović je jedini igrač sa Fejsom koji u sredini terena može da daje ritam, a Stevanović svojim fizičkim predispozicijama može da parira Srni“, zaključio je Mihajlović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO