Milan Radoičić viđen na sahrani Stefana Nedeljkovića koji je nastradao u Banjskoj

Hiljade ljudi se okupilo na groblju u Vrnjačkoj Banji na kojem se održava sahrana Stefana Nedeljkovića, Srbina koji je ubijen u sukobu sa kosovskom policijom u Banjskoj.

Veliki broj okupljenih građana nosi majicu sa likom stradalog Stefana.

Na sahrani je viđen i Milan Radoičić, bivši potpredsednik Srpske liste, koji se juče odazvao pozivu policije i bio na informativnom razgovoru povodom sukoba u Banjskoj, prenosi Blic.

On je napustio groblje ubrzo nakon što je počela sahrana. Radoičić je seo u crni džip na suvozačevo mesto, kojim se udaljio u nepoznatom pravcu.

Saobraćaj je jedno vreme bio obustavljen zbog sahrane, a navijači „Crvene zvezde“ su organizovali bakljadu na ulasku u Vrnjačku Banju.

Desetine vozila su u povorci pratili kombi koji je dopremao telo. Vozila su mahom sa Kosova, a odmah iza kombija u automobilu se nalazila porodica Stefana Nedeljkovića.

Podsetimo, trojica Srba, Igor Milenković, Bojan Mijailović i Stefan Nedeljković, koji su ubijeni tokom sukoba sa pripadnicima Kosovske policije 24. septembra u Banjskoj, biće sahranjena danas.

Milenković će biti sahranjen na groblju u mestu Graničane, Mijailović na Novom groblju u Leposaviću, a Nedeljković u Vrnjačkoj Banji.

Njihova tela porodice su preuzele juče sa Instituta za sudsku medicinu u Prištini, na kom je obavljena obdukcija.

U sukobu u Banjskoj stradao je i pripadnik Kosovske policije Afrim Bunjaku.

blic.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO