Muamer Hukić: Očekujte spektakl na TVB92 (Subota 22:15h)

Nemački bokser poreklom sa ovih prostora Marko Huk, nama poznatiji kao Muamer Hukić, rekao je da očekuje odbranu titule u duelu sa Britancem Olom Afolabijem.

Hukic

 

Taj meč za svetsku titulu u kruzer kategoriji u verziji WBO na programu je u subotu od 22.15 u Berlinu, uz direktan prenos na televiziji B92. To će ujedno biti prvi put da jedna srpska televizija prenosi neku Hukićevu borbu i on je zbog toga izrazio veliko zadovoljstvo.

Drago mi je što će B92 prenositi moj meč, to je velika motivacija za mene. Navikao sam na strance, ali mi je drago što me pored nemačke prenosi i srpska televizija”, rekao je Hukić za B92, “Uvek kada ja boksujem, to je spektakl, nije to normalni boks. Drugi bokser se šetaju, probiraju, a kod mene u svakoj sekundi mora da padne udarac. Zbog toga je to nešto zanimljivo i publika to ne treba da propusti, mora da gleda”.

Huk i Afolabi do sada su se sastali dva puta, Nemac je dobio prvi meč 2009, a u maju prošle godine borba je završen bez pobednika, ali je aktuelni šampion sačuvao pobednički pojas.

Osećam se dobro, moraću do petka da smršam dva kilograma, ali sam uveren da ću to učiniti. Ne bi trebalo da me poremeti, nije mi prvi put, ubeđen sam da sam jak i da u ringu mogu da budem dobar. Treninzi su bili dobri, spreman sam u potpunosti”, naglasio je Hukić.

Afolabi je prethodnih nedelja najavljivao da će nokautirati Hukića, ali on isto poručuje njemu.

Dosta mojih protivnika najavljuju da će me nokautiraju, a uvek izlaze ‘razvaljeni’ iz ringa. Uvek ostanem prvak sveta, uveren sam da ću i sada uspeti u tome. Treću put boksujem sa njim i ovoga puta ću da zapečatim ovu borbu i kada pomisli na moje ime da ga zaboli glava”, istakao je Hukić, “Ubeđen sam da meč neće trajati 12 rundi, da ću ga nokautirati ranije. Spreman sam, ako moja publika bude kao i svaki put do sada, to će biti motor za mene”.

 

Izvor: B92

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO