MUFTIJINA ANESTEZIJA JAVNOSTI

Glavni manipulator i obmanjivač javnosti, Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji, nastavlja da koristi svoje trikove prevare, laže i obmane.

muftija 1117Nema više od petnaestak dana kako je bahato i drsko najavio formiranje Štaba za odbranu ustavnog poredka IZ i pozvao vjernike da se prijave Štabu, a kada je video da je odziv vjernika nikakav i da više nema podršku kvalitetnih i poštenih ljudi krenuo je da daje  patetične izjave i da sebe predstavlja kao žrtvu svega što se dešava u i oko Islamske zajednice.

 

Ko ga nezna rekao bi mašala, ali iskusni, oni koji ga poznaju i koji su od njega više puta bili prevareni i obmanuti svjesni su da je ovo još jedna igra, gluma u kojoj je Glavni muftija sebi dodelio i ulogu režisera i ulogu super stara.

 

Ovaj veliki obmanjivač je prvo javnosti dao lokalnu anesteziju kontradiktornom izjavom da je spreman da se povuče sa čelne funkcije u IZ ali kroz organe IZ koji su do poslednjeg pod njegovom ličnom kontrolom, a odmah nakon te izjave pokušao je javnosti da ubrizga totalnu anesteziju kroz intervju Tanjugu u kojem po ko zna koji put neiskreno poziva imame da se pokaju i vrate u okrilje IZ kao i poruku koju je poslao političarima da želi sa njima da normalizuje odnose i da će se uzdržavati od komentarisanja njihiog rada. Iskusni znaju da je ovaj poziv neiskren i da svakom ko se upeca na ovu totalnu anesteziju sleduje eutanazija jer Zukorliću njegov ego i želja za samoisticanjem ne dozvoljavaju da u ovakvim ponudama bude iskren. On je trenutno zaokupljen očuvanjem i zaštitom svoje umišljene savršenosti i spreman je da žrtvuje sve ljude oko sebe, spreman je da izjavi šta god je potrebno samo da bi očuvao svoju poziciju i sliku svoje savršenosti i kulta ličnosti koji je godinama brižljivo gradio. Ovoliku dozu duhovnog fukaraluka Sandžak odavno nije video.

Trenutno je slatkorečiv i hvali sve živo, i Reisulemu, i Tursku, i državne organe, i Beograd, Ankaru, Sarajevo, i političare, i imame, i narod a u glavi mu je veliki digitron na kojem brižljivo računa kako se njegove lične akcije kotiraju.Usta su mu puna jedinstva, sloge i saradnje. Što bi narod rekao vuk je obukao jagnjeću kožu, ali se vuk suviše često, kad god mu dođe teško, presvlačio u jagnječu kožu tako da se ona olinjala, pohabala i ofucala i više ne može da sakrije da je ispod nje vuk koji vreba naivne ovce.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO