Mukovićev direktor teroriše radnike Doma za lica mentalno ometena u razvoju u Tutinu!

 U Tutinu je pre tri dana smenjen direktor Doma za lica mentalno ometena u razvoju Dr Edin Jusović.  Za vreme dok je Edin bio direktor Doma (dve godine) on je od te ustanove za tako kratak period napravio instituciju o kojoj svi u Tutinu pricaju samo pozitivno.

Tutin panorama
Tutin panorama

Na žalost, Edin-a je smenio ni manje ni vise nego propali politicar Mujo Mukovic koji je u Tutinu na izborima osvojio 146 glasova, a u svojoj izbornoj jedinici koja broji 1800 birača osvojio je 6 glasova, čak ga ni njegova porodica nije glasala stoji u pismu koje je dostavljeno na facebook stranici sandžakhaber.

 

Fikus poslanik sa 6 glasova u rodnom mestu, niko se ne seća da ga je video za govornicom u Skupštini
Fikus poslanik sa 6 glasova u rodnom mestu, niko se ne seća da ga je video za govornicom u Skupštini

U daljem tekstu se trdi da je za direktora Doma je postavljen Ramiz Zećirovic, dosadašnji pravnik Doma, covek koji je sa 99% radnika Doma u lošim odnosima.

“Mi radnici Doma smo izloženi proteklih tri dana neviđenoj torturi i progonu od strane pomenutog direktora koji viče, preti suspenzijama i otkazima. Danas je na sastanku sa radnicima u uvodnoj reci rekao: Ili cemo ga graditi zajedno ili da ga raskurcavamo, čak se nije ni izvinio radnicama od kojih su vecina zene, necije sestre, majke, supruge” stoji u ovom pismu.

U pismu se dalje traži da se radnicima ovog Doma pomogne na način što će se u medijima objaviti ovaj tekst te da je isti direktor ” u proteklih nekoliko godina kupovao kurbane od Doma, a da nijedan do sada nije platio”. 

Sandžakhaber će nastaviti i dalje da se bavi i istražuje na ovu temu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO